TARIM ALET VE MAKİNALARI PROJELENDİRME EĞİTİMİ TAMAMLANDI

TARIM ALET VE MAKİNALARI PROJELENDİRME EĞİTİMİ TAMAMLANDI
MERKEZ
24.03.2012

ODA`mızın Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile işbirliği içinde verdiği eğitime katılanlara törenle belgeleri sunuldu.

 

 

ODA`mız Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile işbirliği içinde 19 - 23 Mart 2012 tarihleri arasında Tarım Alet ve Makinaları Projelendirme Eğitimi düzenledi.

Eğitimin açılışında, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇOLAK ve ODA Başkanımız Dr. Turhan TUNCER birer konuşma yaptı.

Daha sonra ODA Başkanımız TUNCER, görsel bir sunum eşliğinde ODA`mız ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Ahmet ÇOLAK da meslek etiğini anlattı.

5 gün süren eğitim, Prof. Dr. Ali ihsan ACAR, Doç. Dr. Hasan SİLLELİ ve Caner KOÇ (AÜZF), Dr. Apti YALTIRIK (ZMO), Selami İLERİ (TARMAKBİR), Dr. Cengiz İsmail ÇAY ve Dr. Nihat SÖNMEZ (TAMTEST) tarafından verildi.

Eğitimin 23 Mart 2012 Cuma günü tamamlanmasının ardından düzenlenen sınavda, katılımcıların tümü başarılı olarak belge almaya hak kazandılar. ODA Başkanımız Dr. Turhan TUNCER, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ali ihsan ACAR ve Doç. Dr. Hasan SİLLELİ ile Dr. Apti YALTIRIK‘ın katıldığı bir törenle kursiyerlere belgeleri verildi.

Okunma Sayısı: 1334
Fotoğraf Galerisi