TARIM HAFTASI 2011 ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

MERKEZ
12.01.2011
 

- BASINA ÇAĞRI -

‘TARIM HAFTASI 2011‘ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR!

"TARIM, ÇEVRE, GELECEK"

12.01.2011

 

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO), Tarımsal Öğretimin Başlangıcının 165 nci Yıldönümü nedeniyle 13 Ocak 2011 Perşembe günü "Tarım - Çevre - Gelecek" konulu bir Sempozyum düzenleyecektir.

Sempozyumun açılışında ZMO Özel Ödülleri, Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri ile Meslekte 50. Yılını Dolduran Meslektaşlarımızın Ödülleri törenle sahiplerine sunulacaktır. ZMO bu yıl TRT‘nin "Bu Toprağın Sesi" Programı ile Kanal B‘de yayınlanan "Ortak Çözüm" Programına da BASIN ÖDÜLÜ verilmesini kararlaştırmıştır. Söz konusu ödüller de törenle verilecektir.

Sempozyumda, Tarım ve Çevre sorunlarını ele alan iki ayrı oturum gerçekleştirilecektir. Ayrıca "Seçim Sürecinde Tarım Sektörü" konulu bir oturum yapılacaktır. Sempozyuma, öğretim üyeleri, bürokratlar ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de aralarında bulunduğu alanında uzman pek çok konuşmacı katılacaktır.

Aynı günün akşamı ZMO Türk Sanat Müziği Korosu bir konser verecektir.

Tarımsal Öğretimin Başlangıcının 165 nci Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, 14 Ocak 2011 Cuma akşamı ZMO Sosyal Tesislerinde "VIII. Makarna - Şarap Şenliği" gerçekleştirilecektir. Ayrıca ZMO Türk Halk Müziği Korosu bir konser verecektir.

Etkinliklerimize tüm yazılı ve görsel basın üyeleri davetlidir. 

 

TARİH         : 13 Ocak 2011, Perşembe

SAAT          : 10.00

YER            : Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi

                      Kenedi Cad. No: 4 Çankaya / Ankara

Okunma Sayısı: 706