TARIM HAFTASI ETKİNLİKLERİ YAPILDI

TARIM HAFTASI ETKİNLİKLERİ YAPILDI
ANTALYA
12.01.2011

ODA`mız Önceki Dönem Başkanı Doç. Dr. Gökhan GÜNAYDIN, "Türk Tarımı ve Tarımsal Yükseköğretim" ile ilgili sunum yaptı.

 

Tarımsal Öğretimin 165. Yılı kutlama etkinlikleri 10 Ocak 2011 tarihinde Akdeniz Üniversitesi tören alanındaki Atatürk Anıtını‘na çelenk konulmasıyla başladı.

Daha sonra Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonunda düzenlenen etkinlik, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman KARAGÜZEL, Şube Başkanımız Vahap TUNCER, Tarım İl Müdürü Bedrullah ERÇİN ve Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem CERTEL‘in açılış konuşması ile başladı.

Şube Başkanımız Vahap TUNCER, Türk tarımının içinde bulunduğu süreç ve mesleki haklarımız konusunda Oda görüşlerimizi aktardı. Ardından meslekte 30 yılını dolduran üyelerimize onur plaketleri verildi.

Daha sonra "Tarımsal Yüksek Öğretimde Gelişmeler ve Beklentiler" konulu panel gerçekleştirildi. Panelde, Önceki Dönem Genel Başkanımız Doç. Dr. Gökhan GÜNAYDIN, "Türk Tarımı ve Tarımsal Yükseköğretim" ile ilgili sunum yaptı.

Aynı günün akşamı Şube binamızda yapılan 165. Yıl Kutlama Kokteyline üyelerimiz ve sektör temsilcileri katıldı.

Tarım Haftası etkinlikleri 14 Ocak 2011 Cuma günü saat 20:00‘de Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonunda şubemiz Türk Halk Müziği Korosunun vereceği 165. Yıl Konseri ile devam edilecektir. 

Okunma Sayısı: 1085
Fotoğraf Galerisi