TARIM HAFTASI III. GÜN

TARIM HAFTASI III. GÜN
İZMİR
13.01.2012

Tarım Haftası III. Gün etkinliklerimizde çiftçilerimizle bir araya geldik.

 

 

Tarım Haftası 2012 Etkinliklerimizin III. gününde Bergama`da çiftçilerimizle bir araya geldik. Bergama Göçbeyli`de Bergama Ziraat Odası ve Göçbeyli Belediyemizle birlikte düzenlediğimiz Çiftçi Forumunda Bakırçay bölgesinin tarımsal sorunlarını konuştuk.

Forumu Gıda Tarım ve Hayvancılık İzmir İl Müdürlüğü, DSİ, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Bergama İlçe tarım Müdürlüğü`nden konu uzmanı meslektaşlarımızın katkılarıyla gerçekleştirdik. Şube Başkanımız Ferdan ÇİFTÇİ, Bergama Ziraat Odası Başkanı Nuri TAŞKIRANOĞULLARI, Bergama İlçe Müdürü Adem AKLAR ve Göçbeyli Belediye Başkanı Esat KARACAN`ın açış konuşmaları ile başlayan forum Şube II. Başkanımız Ahmet TOMAR`ın yönetiminde gerçekleştirildi. Forumda daha fazla çiftçilerimiz sorunlarını dile getirdiler ve bunlar üzerinden konu uzmanı üyelerimiz ve kurumlardan gelen temsilciler katkılarını koydular. Foruma Yönetim Kurulu üyelerimiz Kurtuluş BİNGÖL, Hatice KAHRAMAN, Ekim ÖZAL, çiftçilerimiz ve kamu kuırumlarının temsilcileri katıldılar.

Etkinliklerimizi akşam Şube Lokalimizde yaptığımız Makarna Şarap Şenliği ile sonlandırdık. Makarna Şarap Şenliği`nde meslektaşlarımız ve dostlarımızla bir araya geldik.

Okunma Sayısı: 287
Fotoğraf Galerisi