TARIM ÖĞRENİMİNİN 168. YILI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ

TARIM ÖĞRENİMİNİN 168. YILI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ
BURSA
11.01.2014

Etkinliklere Şube Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve birçok üyemiz katıldı

 

 

Tarım Eğitiminin başlangıcının 168. Yıldönümü etkinlikleri 10 Ocak 2014 günü saat 09.30‘da Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ve TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi adına Atatürk Anıtına (Heykel) çelenk koyma ile başladı ve Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete CENGİZ Küçük Salonda devam etti.

Prof. Dr. Mete CENGİZ Küçük Salonda yapılan kutlamalar Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencilerinin müzik dinletisi ile sonrası TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Serkan DURMUŞ, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail FİLYA ve Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit PARLAK‘ın açılış konuşmaları ile devam etti.

Törenin onur konuğu olan Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tayfun ÖZKAYA "Doğa ve Çevre Dostu Bir Tarım Sistemi Mümkün mü?" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonunda Prof. Dr. Tayfun ÖZKAYA‘ya geçmiş dönem Şube Başkanımız ve Bursa Milletvekili Ziraat Yüksek Mühendisi İlhan DEMİRÖZ teşekkür plaketini sundu.

Daha sonra Tarım Eğitiminin başlamasının 168. yıldönümü kutlamaları; 2013 yılında Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde akademik aşama yapanlara ve meslekte 30 yılını tamamlamış Ziraat Mühendisleri Odası üyemiz meslektaşlarımıza plaketlerinin verilmesiyle devam etti.

Ayrıca Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete CENGİZ Küçük Salonundaki tören öncesinde Line Tv Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY ve Cihan Haber Ajansı Prof. Dr. Tayfun ÖZKAYA ile tarım ve tarımsal öğrenim konuları hakkında röportajlar gerçekleştirildi.  

Kutlama törenine Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY, II. Başkanımız Orhan SARIBAL, yazmanımız Taner GÜLER, Yönetim Kurulu üyelerimiz Nurşen ÇİL, Saadettin IŞIK, Dr. Fevzi ÇAKMAK, Yrd. Doç. Dr. Barış Bülent AŞIK, Murat ALKAN ile çok sayıda üyemiz katıldı.

Meslekte 30 yılını tamamlayan Ziraat Mühendislerimiz; Prof. Dr. Ümran ŞAHAN, Esen YAZICI, Şule KAPLAYAN ve Hasan Nazif MÜFTÜOĞLU‘nu kutluyor, daha nice yıllar birlikte olmayı diliyoruz.

Okunma Sayısı: 271
Fotoğraf Galerisi