TARIMSAL İLAÇLAMADA İHA/DRONE EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TARIMSAL İLAÇLAMADA İHA/DRONE EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ESKİŞEHİR
01.09.2022
 

Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulumuz,  üyelerimize ve ziraat mühendisi adaylarına yönelik olarak, 31 Ağustos 2022 tarihinde "Tarımsal İlaçlamada İHA/Drone Eğitimi gerçekleştirdi. 

Tepebaşı Belediyesi ve Tronik firması paydaşlığında, Vecihi Hürkuş Havacılık Müzesi ve Teknoloji Parkı`nda yapılan eğitim yoğun ilgi gördü.

Eskişehir Şube  II. Başkanımız Selma GÜDER`in eğitim seminerinde yaptığı giriş konuşması sonrası, Tepebaşı Belediyesi  Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu, etkinliğe paydaş olmaları konusunda; "Yaklaşık iki ay kadar önce hayata geçirdiğimiz eğitim salonumuzda, ülkemizin tarımında önemli rol alan ziraat mühendislerini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı. 

Eskişehir Şube Başkanımız Levent ÖZBUNAR; Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet ATAÇ ve Başkan Yardımcısı Suat YALNIZOĞLU`na Yönetim Kurulumuz adına teşekkürlerini iletti. Son aylarda ülkemiz ve şehrimiz adına tarımda büyük zararlara sebep olan çayır tırtılı istilasından dolayı İHA/Drone`nun ilaçlamalarda kullanımının arttığını belirtti. 

Tronik Firması sahibi Öğretim Görevlisi Dr. Tamer SAVAŞ tarafından verilen eğitim sonunda katılım belgesi alan katılımcılar soru-cevap kısmında merak ettikleri konuları da ilettiler. 

Okunma Sayısı: 144
Fotoğraf Galerisi