TARIMSAL ÖĞRENİMİN 166. YILI KUTLAMALARI

TARIMSAL ÖĞRENİMİN 166. YILI KUTLAMALARI
BURSA
11.01.2012

Tarımsal Öğrenimin 166. Yıldönümünü 10 Ocak 2012 günü çeşitli etkinliklerle kutladık.

 

 

10 Ocak 2012 saat 09:30‘ da Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ve Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi adına Atatürk Anıtına (Heykel) çelenk koyma ile başlayan Tarımsal Öğrenimin 166. Yıldönümü etkinlikleri, Uludağ Üniversitesi Rektörlük A Salonunda devam etti.

Rektörlükte yapılan kutlamalar, Yaylı Çalgılar Dörtlüsü‘nün müzik dinletisi ile başladı. Daha sonra, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Serkan DURMUŞ, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail FİLYA ve Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil DİLEK açılış konuşmaları yaptılar.

Kutlama töreni ekonomist-gazeteci-yazar Mustafa SÖNMEZ‘in "Küresel Kriz ve Tarıma Etkileri" konulu konferansı ile devam etti. Konferansta, yaşanan ekonomik krize ve tarımsal alandaki etkilerine dair çok değerli ve önemli bilgiler veren Mustafa SÖNMEZ‘e konferans sonunda Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail FİLYA teşekkür plaketi sundu.  

Tarımsal Öğrenimin başlamasının 166. yıldönümü kutlamaları; 2011 yılında Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde akademik olarak yükselenlere ve meslekte 30 yılını tamamlamış Ziraat Mühendisleri Odası üyemiz meslektaşlarımıza plaketlerinin verilmesiyle devam etti.

Meslekte 30 yılını tamamlayan Ziraat Mühendislerimiz; Prof. Dr. Ali Osman DEMİR, Prof. Dr. Hasan VURAL, Prof. Dr. Rasim OKURSOY, Münevver DER, Aynur YAMAN, Hasan YAMAN, Hasan ARA, Mehmet KAFACA, Sıtkı SATI, Ender TAMER, İbrahim AYDIN ve Zekeriya YILDIRIM‘ı kutluyor, daha nice 30 yıl birlikte olmayı diliyoruz.

Okunma Sayısı: 1094
Fotoğraf Galerisi