TARIMSAL ÖĞRETİMİN 166. YILINI KUTLADIK

TARIMSAL ÖĞRETİMİN 166. YILINI KUTLADIK
ANTALYA
13.01.2012

Antalya`da Atatürk Anıtı`na çelenk konulmasıyla başlayan etkinlikler Akdeniz Üniversitesi`nde devam etti.

 

 

Tarımsal Öğretimin 166. Yılı etkinlikleri 10 Ocak 2012 günü Akdeniz Üniversitesi tören alanındaki Atatürk anıtına çelenk koyma ve saygı duruşu ile başladı. Daha sonra Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu‘nda yapılan toplantı ile tarımsal öğretimin sorunları değerlendirildi.

Törende bir konuşma yapan Şube Başkanımız Vahap TUNCER, tarımsal öğretim ve tarım sektörünün sorunları ile ilgili görüşlerimizi açıkladı. Meslekte 30. yılını dolduran üyelerimize plaket verilmesinden sonra Doç. Dr. N.Ayşe ODMAN BOZTOSUN tarafından "Yeni Geliştirilen Bitki Çeşitlerinin Islahçı Haklarının Korunması" konulu konferans verildi.

Etkinliklerimiz akşam saatlerinde şubemizde yapılan kokteyl ile devam etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa AKAYDIN, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman KARAGÜZEL, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bedrullah ERÇİN, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü A. Naci YORGANCILAR, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali ÇANDIR, Orta Anadolu Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği Başkanı Osman BAĞDATLIOĞLU, Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa ERDEM, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali TOPDEMİR ve çok sayıda meslektaşımızın katıldığı kokteylde, meslektaşlarımız birlikte olma fırsatını buldular.

Tarım Haftası kapsamında 14 Ocak 2012 tarihinde Antalya Kültür Merkezi Perge Salonunda Türk Halk Müziği koromuz bir konser verecektir.

 

Okunma Sayısı: 640
Fotoğraf Galerisi