TARIMSAL ÖĞRETİMİN 167. YILDÖNÜMDE MESLEKTAŞLARIMIZLA BAŞAK GECESİNDE BULUŞTUK

TARIMSAL ÖĞRETİMİN 167. YILDÖNÜMDE MESLEKTAŞLARIMIZLA BAŞAK GECESİNDE BULUŞTUK
KONYA
09.01.2013

Başak Gecemiz ODA Genel Başkanımız Dr. Turhan TUNCER, ZMO Şube Başkanları, protokol ve meslektaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

Tarımsal Öğretimin 167. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Konya Şubemiz tarafından düzenlenen "Geleneksel Başak Gecesi", Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanımız Dr. Turhan TUNCER, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Özden GÜNGÖR ve Murat ASLAN; Adana, Antalya, İzmir, İstanbul, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Denizli, Manisa, Tekirdağ, Kayseri ve Kahramanmaraş Şube Başkanları;  Sivas, Isparta, Nevşehir ve Niğde İl Temsilcileri, protokol üyeleri ve meslektaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Konya Rixos Otelde yapılan Başak Gecesi‘nde, mesleğinde 35 ve 45 nci yıllarını dolduran Yüksek Ziraat Mühendisleri Öner İNAL, İzzet ERCAN, Cengiz ALPTÜRK, Aytekin MÜFTÜOĞLU, Şehnaz GÜR, Celal YAMAN, Himmet GÜLER, Yaşar KIYAK, Orhan ÖNMEZ, Doğan ÇİFTKAT, Mustafa BAŞPINAR, Sabit KOSTAK, Ali KARACA, Ahmet ALTUĞ ve Prof. Dr. Ahmet GÜNCAN‘a plaket verildi.

Ödül töreninin ardından kürsüye davet edilen ODA Genel Başkanımız Dr. Turhan TUNCER ve Konya Şube Başkanımız Özkan TAŞPINAR, "Tarımsal Öğretimin 167. Yıl Dönümü" kutlamaları kapsamında düzenlenen Başak Gecesi‘nde bir arada olmanın yaşattığı mutluluğu dile getirdiler.

Okunma Sayısı: 1135
Fotoğraf Galerisi