TARIMSAL ÖĞRETİMİN 167. YILI`NI KUTLADIK

TARIMSAL ÖĞRETİMİN 167. YILI`NI KUTLADIK
MANİSA
10.01.2013
 

 

Tarım Haftası ve Tarımsal Öğretimin Başlamasının 167. Yılı kutlama etkinliklerine Manisa Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ile başladık.

Törene, ZMO Manisa Şube Yönetim Kurulu ve meslektaşlarımız katıldı. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve şehitlerimizin manevi huzurlarında saygı duruşunda bulunduktan sonra ZMO Manisa Şube Başkanı İbrahim DEMRAN  ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından anıta çelenk bırakıldı. Törende Şube Başkanı İbrahim DEMRAN tarafından basın açıklaması yapıldı.

Ardından Manisa Şube Başkanımız İbrahim DEMRAN ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, Manisa Valisi Sayın Halil İbrahim DAŞÖZ‘ü ziyaret ettiler. Tarımsal Öğretimin 167. Yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette, tarım sektörü ve özlük haklarımız konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

10 Ocak Tarımsal Öğretimin Yıldönümü ve Çalışan Gazeteciler Günü olması nedeniyle   Yönetim Kurulumuz yerel basınla yemekli bir toplantı gerçekleştirdi. Şube Başkanımızın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından hem Tarımsal Öğretimin Yıldönümü, hem de Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı.

 

Okunma Sayısı: 542
Fotoğraf Galerisi