TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE ŞUBEMİZDE SEMİNER

TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE ŞUBEMİZDE SEMİNER
KONYA
17.03.2014

Konya Şube Binamızda Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü 3.sınıf öğrencilerine "meslekte iyi bir kariyere sahip olmak için ne tür hazırlıklar yapmalı" konulu bilgilendirme semineri düzenledik.

 

Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ ile ODA‘ mız Üyesi Myvet Tarım Sulama Sistemleri Ltd. Şirketi‘nden Ziraat Mühendisi Ramazan CEVİZ, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü 3. sınıf öğrencilerine meslekte iyi bir kariyere sahip olmak için ne tür hazırlıklar yapmalı konulu bilgilendirme semineri verdiler. 

Seminerde Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ, Ziraat Mühendisleri Odası ve amaçları, meslekte iyi bir kariyer yapmak amacıyla bugünden başlayarak alınması gereken meslek içi eğitim seminerleri ile sertifikalar, mesleğimizde yabancı dilin önemi, proje hazırlamak amacıyla bilgisayar programlarına hakim olunması gerektiği konularında yönlendirici bilgiler verdi.

ODA‘mız Üyesi konusunda uzman Ziraat Mühendisi Ramazan CEVİZ de, iş hayatında başarılı olmak için öğrencilerin bugünden başlayarak ne tür hazırlıklar yapmaları konusunda mesleki deneyimlerini paylaşarak bilgiler verdi.

Okunma Sayısı: 170
Fotoğraf Galerisi