TBMM MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİ KOMİSYONU TOPLANTISI

TBMM MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİ KOMİSYONU TOPLANTISI
MERKEZ
13.02.2015

Toplantıda Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Bülent GÜLÇUBUK bilgi verdi.

 

 

Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Bülent GÜLÇUBUK 12 Şubat 2015 tarihinde TBMM Mevsimlik Tarım İşçilerinin Sorunlarının Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Komisyonu toplantısına katılarak, Odamızın konu ile ilgili çalışmalarını, görüşlerini ve önerilerini aktardı. 

Prof. Dr. Bülent GÜLÇUBUK, Türkiye‘nin en kötü ve en zor koşullarında çalışan işçilerinden olan MEVSİMLİK GEZİCİ ve GEÇİCİ TARIM İŞÇİLERİNİN sorunlarının araştırılarak, çözüm önerileri geliştirmek amacıyla TBMM bünyesinde kurulan araştırma komisyonu toplantısında mevsimlik tarım işçilerinin çalışma ve yaşam koşullarının insana yakışır bir biçimde düzenlenmesi için yapılması gerekenler konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

GÜLÇUBUK ile TBMM Komisyon üyeleri ZMO önceki dönem oda başkanlarımızdan ve Ankara Milletvekili Doç. Dr. Gökhan GÜNAYDIN ve ZMO Bursa önceki dönem şube başkanımız ve Bursa Milletvekili İlhan DEMİRÖZ toplantı sonrası biraraya gelerek, ZMO‘nun konuyla ilgili neler yapılabileceğine ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Okunma Sayısı: 76
Fotoğraf Galerisi