TİRE SÜT SEMPOZYUMU

TİRE SÜT SEMPOZYUMU
İZMİR
18.12.2012

Düzenleme Kurulu içerisinde yer aldığımız Süt Sempozyumu, 13 Aralık’ta Tire’de Oda Başkanımız Dr. Turhan TUNCER’in katılımıyla yapıldı.

 

 

Ege Üniversitesi Tire Kutsan Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen ve Şube olarak bizim de, Gıda Tarım Ve Hayvancılık İzmir İl Müdürlüğü ve Tire Süt Kooperatifi ile birlikte düzenleme kurulu içerisinde yer aldığımız Tire Süt Sempozyumu 13 Aralık‘ta yapıldı. Sektör temsilcilerini bir araya getiren Sempozyumun açılışında Oda Başkanımız Dr. Turhan TUNCER ve Sempozyumu Düzenleme Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyemiz ve Tire Kutsan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Harun Raşit UYSAL açılış konuşması yaptılar.

Düzenleme kurulu içerisinde II. Başkanımız Ahmet TOMAR‘ın yer aldığı Sempozyum kapsamında, Yönetim Kurulu Üyemiz Doç. Dr. Ayşe UZMAY "Süt Politikaları" konulu oturumda, Şube Başkanımız Ferdan ÇİFTÇİ de, Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Harun Raşit UYSAL‘ın oturum başkanlığı yaptığı panelde konuşmacı olarak görüşlerini paylaştılar.

Büyük ilgi gören Sempozyuma II. Başkanımız Ahmet TOMAR, Yönetim Kurulu Yazman Üyemiz Kurtuluş BİNGÖL, Sayman Üyemiz Fatih ZOR, Yönetim Kurulu Yedek üyelerimiz Hatice ZEYBEK, Ekim ÖZAL ve üyelerimizle birlikte katıldık.

Okunma Sayısı: 921
Fotoğraf Galerisi