TMMOB BURSA İKK FUTBOL TURNUVASI AÇILIŞI VE İLK MAÇLARI YAPILDI

TMMOB BURSA İKK FUTBOL TURNUVASI AÇILIŞI VE İLK MAÇLARI  YAPILDI
BURSA
09.04.2012

Turnuva açılışına Şube Başkanımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve birçok üyemiz katıldı.

 

 

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu (İKK) tarafından düzenlenen 24. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası 05 Nisan 2012 tarihinde Şükrü Şenkaya Spor Tesisleri‘nde yapılan kokteyl ve törenin ardından başladı.

Bursa Şube başkanlarının yanı sıra çok sayıda TMMOB üyesinin de hazır bulunduğu açılış töreninde konuşan Bursa İKK Sekreteri Fikri DÜŞÜNCELİ, 24. Geleneksel Futbol Turnuvası‘nı merhum İnşaat Mühendisi Tuncay BALABAN, Makine Mühendisi Şerafettin ŞAHİN, Elektrik Mühendisi Yılmaz YAKIŞIR anısına düzenlediklerini bildirdi. Dostluk ve dayanışmanın pekiştirilmesi ve yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulunan mühendis, mimar ve şehir plancılarının gündelik yaşamın getirdiği stresi atması için böyle bir etkinlik düzenlendiğini belirten Fikri DÜŞÜNCELİ, önümüzdeki dönem düzenlenecek olan turnuvada kadınlardan oluşan takımları da görmek istediğini bildirdi. Düşünceli; kardeşçe,centilmence ve bol gollü bir turnuva diledikten sonra, oda başkanlarıyla birlikte turnuvanın ilk top atışını birlikte gerçekleştirildi.

05 Nisan -06 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenlenen A ve B Gruplarında 16 takımın yarışacağı turnuvanın ilk günkü maçları tamamlandı.

İlk maçımızda, Şube futbol takımımız Mimarlık Çevre‘yi 7-3 yendi.

Turnuva‘da A Grubunda mücadele eden Orman Mühendisleri, Kimya Mühendislerini 3-1 yenmeyi başarırken, İnşaat Çelik ise Şehir Plancıları‘nı 7-0 mağlup etti. İnşaat Mühendislerinden oluşan diğer takım İnşaat Beton da Gıda Mühendisleri ile yaptığı maçı 8-3 önde bitirdi. Makina Dinamo, Harita Mühendislerini 4-2; Makina Enerji ise Jeoloji Mühendislerini 8-2 yenerek, turnuvanın ilk gününü galibiyetle tamamladı. Turnuvanın ilk günkü maçlarında İKK Karma ve Elektrik Gerilim ile Elektrik Akım ve Mimarlık Doğa ise 2-2 berabere kaldılar.

Okunma Sayısı: 995
Fotoğraf Galerisi