TMMOB BURSA İKK IV. KENT SEMPOZYUMU`NDA `BURSA`DA TARIM GIDA VE HAYVANCILIK` OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TMMOB BURSA İKK IV. KENT SEMPOZYUMU`NDA `BURSA`DA TARIM GIDA VE HAYVANCILIK` OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BURSA
08.06.2013

Oturumda Bursa özelinde ülkemizin tarımsal sorunları paylaşıldı.

 

 

TMMOB Bursa İKK IV. Kent Sempozyumu‘nda ‘Bursa‘da Tarım Gıda ve Hayvancılık‘ oturumu 07 Haziran 2013 tarihinde saat 16.30‘da Bursa Serbest Muhasebeci  Mali Müşavirler Odası Konferans Salonu‘nda gerçekleşti.

Oturum başkanlığını Bursa milletvekili, TMMOB Bursa İKK geçmiş dönem Sekreteri ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi geçmiş dönem Şube Başkanı İlhan DEMİRÖZ yaptı.

Oturumda; ‘Bursa Ovasının Dünü, Bugünü ve Geleceği‘ başlıklı sunumu U. Ü. Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökhan ÖZSOY, ‘Bursa‘da Hayvancılık ve Hayvansal Üretim‘ başlıklı sunumu U.Ü. Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet KOYUNCU, ‘Bursa‘da Gıda Güvenliği ve Gıda Denetimi‘ başlıklı sunumu TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Serkan DURMUŞ, ‘Büyükşehir Kanunu ile Oluşan Yeni Yapılanmada Kırsal Alanların Yeri ve Önemi‘ başlıklı sunumu U.Ü. Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İsmet ARICI , ‘Bursa İli‘nde Tarımın Yapısal Özellikleri‘ başlıklı sunumu U.Ü. Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Şule TURHAN ve ‘Bursa Kentinde Arazi Kullanım Kararları ve Tarım Arazilerine Etkileri‘ başlıklı sunumu Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğretim üyesi ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY katılımcılarla paylaştı.

Oturum; katılımcıların sorularının cevaplanması ve teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.   

Okunma Sayısı: 299
Fotoğraf Galerisi