TMMOB BURSA İKK YEREL ÇALIŞTAYI VE "KADININ OBJEKTİFİNDEN KADIN" FOTOĞRAF SERGİSİ

TMMOB BURSA İKK YEREL ÇALIŞTAYI VE "KADININ OBJEKTİFİNDEN KADIN" FOTOĞRAF SERGİSİ
BURSA
08.07.2013

TMMOB Bursa İKK Yerel Çalıştayı ve fotoğraf sergisi TMMOB Bursa İKK Kadın Komisyonu tarafından gerçekleştirildi

 

 

29 Haziran 2013 günü Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesi‘nde düzenlenen II. TMMOB Bursa İKK Yerel Çalıştayı TMMOB‘li Kadın Fotoğrafçılardan "Kadının Objektifinden Kadın" fotoğraf sergisi ile başladı.

BAOB Yerleşkesi fuaye alanında gerçekleşen fotoğraf sergisinin açılışında; TMMOB Bursa İKK Sekreteri Fikri DÜŞÜNCELİ, TMMOB Bursa İKK Kadın Komisyonu Başkanı Esen OCAK, fotoğraf sergisini öneren ve tüm hazırlıkları ile ilgilenen TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Teberik KÖLGELİ teşekkür konuşması yaptı. Daha sonra sergi açılışına katılan  ve fotoğrafları ile sergiye katkı koyan katılımcı TMMOB‘li kadın fotoğrafçılara kendi fotoğraflarından birer adet hediye edildi.

Serginin açılışına; Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY, Şube II. Başkanımız Orhan SARIBAL, U.Ü. Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hatice GÜLEN, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası II. Başkanı Neriman USTA, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Ali ULUŞAHİN ve üyeler katıldılar.     

Sergi açılışı sonrası "Kadın Mücadelesinin Bugünü ve TMMOB‘de Kadın Örgütlülüğü" başlıklı panel düzenlendi. TMMOB MMO Bursa Şubesi Konferans Salonu‘nda Oturum başkanlığını TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ve TMMOB Bursa İKK Kadın Komisyonu üyesi E. Elif GÜVEN‘in yaptığı panelde; "Kadın Mücadelesinin Bugünü" konusunda Sosyalist Feminist Kolektif‘ten Hülya OSMANAĞAOĞLU ve "TMMOB‘de Kadın Örgütlülüğü" konusunda TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyesi ve TMMOB Bursa İKK Kadın Komisyonu Başkanı Esen OCAK birer sunum gerçekleştirdi.

Panel sonrasında 16-17 Kasım 2013 tarihinde Ankara‘da gerçekleştirilecek TMMOB 3. Kadın Kurultayı‘na taşınacak olan karar önergeleri ile ilgili atölye çalışması yapıldı ve çalıştay sona erdi.

Okunma Sayısı: 354
Fotoğraf Galerisi