TMMOB DÜNYA GIDA GÜNÜ 2021 SEMPOZYUMU'NU GERÇEKLEŞTİRDİK

TMMOB DÜNYA GIDA GÜNÜ 2021 SEMPOZYUMU'NU GERÇEKLEŞTİRDİK
MERKEZ
16.10.2021
 

TMMOB çatısı altında ODA’mız, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası ve TMMOB Kimya Mühendisleri Odası olarak ortaklaşa düzenlediğimiz TMMOB Dünya Gıda Günü 2021 Sempozyumu’nu, “Gıda ve Tarımın Ekonomi Politiği Üzerine Eylemlerimiz Geleceğimizdir" ana teması ile 16 Ekim 2021 Cumartesi günü 14.00–16.00 saatleri arasında, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası YouTube kanalı üzerinden canlı yayınla gerçekleştirdik.

Sempozyumun açılış konuşmaları üç Oda adına TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar ÜZÜMCÜ, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin KORAMAZ ve FAO Türkiye Temsilci Yardımcısı Ayşegül SELIŞIK tarafından gerçekleştirildi.

Panel bölümü ise ODA Başkanımız Baki Remzi SUİÇMEZ’in kolaylaştırıcılığında "Gıda ve Tarımda Üretim, Pahalılık ve Gelecek" ana başlığında gerçekleştirildi. Bu bölümde meslektaşımız Prof. Dr. Aziz EKŞİ tarafından "Tarımsal Üretimin Geleceği", Gıda Mühendisi İbrahim KAYA tarafından "Gıda Üretimi ve Gıda Sanayinin Geleceği" ve İktisatçı/ Yazar Mustafa SÖNMEZ tarafından "Gıda Fiyatlarındaki Artış ve Pahalılık" konu başlığına yönelik sunumlar yapıldı.

Etkinliği: (https://www.youtube.com/channel/UC1nkQR5Ya31X3MtedCUsGig) youTube kanalından tekrar izleyebilirsiniz.

Okunma Sayısı: 286
Fotoğraf Galerisi