TMMOB İZMİR İKK KARTON TEKNELER YARIŞMASI YAPILDI

TMMOB İZMİR İKK KARTON TEKNELER YARIŞMASI YAPILDI
İZMİR
01.07.2012

Geleneksel TMMOB İzmir İKK Karton Tekneler Yarışına Korkuluk teknemizle katıldık.

 

 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı`nda düzenlenen Geleneksel TMMOB İzmir İKK Karton Tekneler Yarışının beşincisi yapıldı. Yarışmaya Merve AKTAŞ, Uğur Önder, Demet Sütemen, Alkan Çağlı, Yeliz Sönmezler, Fatih Zor ve Ferdan Çiftçi`den oluşan takımımız yarışmaya Korkuluk isimli teknemizle katıldı.

Konak Cumhuriyet Meydanı`nda yapılan tekneler daha sonra kortej halinde Konak Pier Rıtımı`na götürülerek yarış buradayapıldı. Takımımızın 6. olduğu yarışmada  Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası İzmir Şubesi‘nin, üzerinde "Çarpık tekne yapımına karşıyız" yazılı teknesi, yarışmanın ilk saniyelerinde suya gömüldü ve ilk batan tekneye verilen ‘Titanik‘ ödülünü kazandı. İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği yarışmada, Gemi Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birinci, Orman Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ikinci, Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ise üçüncü oldu.

En iyi kostüm ödülünü Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası alırken, Prof. Dr. Yücel Odabaşı En İyi Tasarım Ödülü Gıda Mühendisleri Odası‘nın, Tahsin Vergin Centilmenlik Ödülü Makina Mühendisleri Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası‘nın, Mavi Bayrak Ödülü de Çevre Mühendisleri Odası‘nın oldu.

Kazananlara ödülleri TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı tarafından verildi.

Okunma Sayısı: 521
Fotoğraf Galerisi