TMMOB İZMİR İKK VI. KARTONDAN TEKNELER YARIŞMASI YAPILDI

TMMOB İZMİR İKK VI. KARTONDAN TEKNELER YARIŞMASI YAPILDI
İZMİR
03.07.2013

Geleneksel TMMOB İzmir İKK Karton Tekneler Yarışına Diren Domat İsimli teknemizle katıldık.

 

 

1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı`nda düzenlenen Geleneksel TMMOB İzmir İKK Kartondan Tekneler Yarışının Altıncısı yapıldı.

Yarışmaya Alkan ÇAĞLI, Ekim ÖZAL, Ercan ERBAY, Yeliz SÖNMEZLER, Banu ERDAL, Mehmet Özgür SERT, Övgü TEMİZKAN, Atilla ÖZKAN ve Ferdan Çiftçi`den oluşan takımımız Diren Domat isimli teknemizle katıldı.

Konak Cumhuriyet Meydanı`nda yapılan tekneler daha sonra Karşıyaka Bandosu eşliğinde kortej halinde Konak Pier Rıtımı`na götürüldü. Burada yapılan yarışta, Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi‘nin teknesi yarışmanın ilk saniyelerinde suya gömüldü ve ilk batan tekneye verilen ‘Titanik‘ ödülünü kazandı. İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği yarışmada, Gemi Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birinci, Orman Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ikinci olurken, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi olarak üçüncülük ödülünü kazandık.

En iyi kostüm ödülünü Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası ve Maden Mühendisleri Odası paylaşırken, Prof. Dr. Yücel Odabaşı En İyi Tasarım Ödülü Gıda Mühendisleri Odası‘nın, Tahsin Vergin Centilmenlik Ödülü Makina Mühendisleri Odası‘nın, Mavi Bayrak Ödülü de Orman Mühendisleri Odası‘nın oldu.

Kazananlara ödülleri TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı tarafından verildi.

Okunma Sayısı: 574
Fotoğraf Galerisi