TMMOB İZMİR İL KOORDİNASYON KURULU`NUN "KRİZE KARŞI EMEĞİMİZE, MESLEĞİMİZE VE HAKLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ'' BASIN AÇIKLAMASI

İZMİR
29.11.2018

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi olarak, TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu`nun 28 Kasım Çarşamba saat 18.30`da "KRİZE KARŞI EMEĞİMİZE, MESLEĞİMİZE VE HAKLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ" başlıklı basın açıklamasına katıldık.

TMMOB örgütlülüğü olarak bizler, kriz karşısında emeğimize, mesleğimize ve haklarımıza sahip çıkıyoruz. Meslektaşlarımızın ekonomik kriz altında ezilmesine izin vermeyeceğiz. Kamuda çalışan meslektaşlarımızın ücret, atama, özlük hakları ve düşük ek gösterge sorunlarının ortadan kaldırılarak insanca yaşanabilir bir ücret ve çalışma yaşamının sağlanması istiyoruz dedik. Bilimi ve tekniği emperyalizmin ve sömürenlerin değil, halkın hizmetine sunmak için çabalayan Mühendis, Mimar, Şehir plancılarının örgütü TMMOB İl Koordinasyon Kurulu olarak kriz koşullarında haklarımıza, mesleğimize ve örgütümüze sahip çıkacağımızı bir kez daha dile getirdik.