TMMOB KIRKLARELİ İKK BAZI KURUMLARI ZİYARET ETTİ

TMMOB KIRKLARELİ İKK BAZI KURUMLARI ZİYARET ETTİ
ÇANAKKALE
05.12.2012

TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu adına İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret ettik.

 

TMMOB Kırklareli İl Koodinasyon Kurulu olarak, 3 Aralık 2012 Pazartesi günü üç ayrı ziyaret gerçekleştirdik. İKK Yönetim Kurulu tarafından, İl Temsilcimiz ve TMMOB Kırklareli İKK Sekreteri Dr. Erol ÖZKAN başkanlığında gerçekleştirilen  ve bazı oda temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerin ilkinde Kırklareli İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ertuğrul ATASOY ile görüşüldü. Sayın ATASOY‘a yapılan nezaket ziyaretinde, atandığı görev nedeni ile kendisini tebrik ettik ve görevinde başarılar diledik.

Aynı gün, TMMOB İKK adına Kırklareli Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Filiz İHTİYAR ziyaret edildi. Sayın İHTİYAR‘a Orman ve Su işleri Şube Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle, TMMOB adına tebriklerimizi ve başarı dileklerimizi ilettik.

TMMOB adına yapılan günün son ziyaretinde ise, Kırklareli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hakan KEÇECİ ile görüşüldü. Sayın KEÇECİ‘ye yapılan ziyarette, kendisine hoş geldiniz diyerek, görevi nedeniyle tebrik ettik ve başarılar diledik.

Her üç ziyarette ayrıca mühendislik-mimarlık-şehir plancılığı çalışma alanlarımız ile ilgili konular, mesleki sorunlarımız ve kurumlarla ilişkilerimiz vb. konularda görüş alışverişinde bulunduk ve görüş ve önerilerimizi ilettik.

Okunma Sayısı: 379
Fotoğraf Galerisi