TMMOB KIRKLARELİ İKK`DAN ÇEŞİTLİ KURUMLARA ZİYARETLER

TMMOB KIRKLARELİ İKK`DAN ÇEŞİTLİ KURUMLARA ZİYARETLER
MERKEZ
29.11.2012

TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu adına Orman İşletme Müdürlüğü ve Organize Sanayi Müdürlüğünü ziyaret ettik.

 

TMMOB Kırklareli İl Koodinasyon Kurulu olarak, 28 Kasım 2012 Çarşamba günü iki ayrı ziyaret gerçekleştirdik. İKK Yönetim Kurulu tarafından, İl Temsilcimiz ve TMMOB Kırklareli İKK Sekreteri Dr. Erol ÖZKAN başkanlığında gerçekleştirilen ve İKK Yönetim Kurulundan bazı üyelerle birlikte Temsilci Yardımcımız Selçuk TANTA‘nın da bulunduğu ilk ziyarette Kırklareli Orman İşletme Müdürü M. Metin DİKMEN ile görüşüldü. Sayın DİKMEN‘e  yapılan nezaket ziyaretinde, Kırklareli Orman İşletme Müdürü olarak göreve başlaması nedeni ile kendisine hoşgeldiniz diyerek tebrik ettik ve görevinde başarılar diledik.

Aynı gün, TMMOB İKK adına ikinci olarak da Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Gültekin HADİ ziyaret edildi. Sayın HADİ‘ye Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle, TMMOB adına tebriklerimizi ve başarı dileklerimizi ilettik.

Her iki ziyarette ayrıca mühendislik-mimarlık-şehir plancılığı çalışma alanlarımız ile ilgili konular ve mesleki sorunlarımız ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Okunma Sayısı: 480
Fotoğraf Galerisi