TMMOB KIRKLARELİ İKK`DAN KURUMLARA ZİYARETLER

TMMOB KIRKLARELİ İKK`DAN KURUMLARA ZİYARETLER
ÇANAKKALE
27.11.2012

TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu adına Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünü ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini ziyaret ettik.

 

TMMOB Kırklareli İl Koodinasyon Kurulu olarak 26 Kasım 2012 Pazartesi günü iki ayrı ziyaret gerçekleştirdik. İKK Yönetim Kurulu tarafından, İl Temsilcimiz ve TMMOB Kırklareli İKK Sekreteri Dr. Erol ÖZKAN başkanlığında ilk önce Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol ÇETİNOĞLU ziyaret edildi. Sayın ÇETİNOĞLU‘na yapılan nezaket ziyaretinde, Kırklareli‘de İl Müdürü olarak göreve başlaması nedeni ile hoşgeldiniz diyerek görevinde başarılar diledik. 

Aynı gün, TMMOB İKK adına aynı heyet tarafından ikinci ziyaret, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya ESER‘e yapıldı. Sayın ESER‘e İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine  atanması nedeniyle, TMMOB adına tebriklerimizi ve başarı dileklerimizi ilettik.

Her iki ziyarette; mühendislik-mimarlık-şehir plancılığı çalışma alanları ile ilgili konularda işbirliğine dayalı çalışmadan yana olduğumuzu ve olanaklar ölçüsünde destek vermeye hazır olduğumuzu ilettik.   

Okunma Sayısı: 472
Fotoğraf Galerisi