TMMOB KIRKLARELİ İKK`DAN ZİYARETLER

TMMOB KIRKLARELİ İKK`DAN ZİYARETLER
ÇANAKKALE
17.11.2012

TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu adına Kırklareli Adalet Komisyonu Başkanını ve Kırklareli Üniversitesi Rektörünü ziyaret ettik.

 

TMMOB Kırklareli İl Koodinasyon Kurulu 16 Kasım 2012 Cuma günü iki ayrı ziyaret gerçekleştirdi. İKK Yönetim Kurulu tarafından, İl Temsilcimiz ve TMMOB Kırklareli İKK Sekreteri Dr. Erol ÖZKAN başkanlığında ilk önce Kırklareli Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Metin KUKUL ziyaret edildi. Sayın KUKUL‘a yapılan nezaket ziyaretinde, Kırklareli‘de göreve başlaması nedeni ile hoşgeldiniz denilerek görevinde başarılar diledik.

Aynı gün TMMOB İKK adına aynı heyet tarafından gerçekleştirilen ikinci ziyarette ise, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ ziyaret edildi. Sayın AYKAÇ‘a ikinci defa rektörlük görevine seçilmesi nedeniyle TMMOB adına tebriklerimizi ve başarı dileklerimizi ilettik. Ayrıca, özellikle yeni açılan ve eğitim öğretime yeni başlayan Mühendislik Fakültesinin faaliyetleri kapsamında, birlikte çalışabileceğimizi ve olanaklar ölçüsünde destek vermeye hazır olduğumuzu ilettik.  

Okunma Sayısı: 559
Fotoğraf Galerisi