TMMOB KIRKLARELİ İKK TOPLANTILARI VE ETKİNLİKLERİ

TMMOB KIRKLARELİ İKK TOPLANTILARI VE ETKİNLİKLERİ
ÇANAKKALE
07.12.2018
 

ZMO Kırklareli İl Temsilcimiz ve TMMOB İKK Sekreteri Dr. Erol ÖZKAN, 29 Eylül 2018 Cumartesi günü, Ankara`da yapılan TMMOB 45. Dönem I. Danışma Kurulu Toplantısına, TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulunu temsilen katıldı. 

TMMOB Mühendislik ve Mimarlık Haftası nedeniyle, 18 Ekim 2018 Perşembe günü, TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu adına yönetim kurulu üyeleri, bir kısım TMMOB ve odamız üyesi ve bazı demokratik kitle örgütü temsilcilerinin katılımı ile Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu. Günün anlam ve önemine yönelik basın açıklaması ise İl Temsilcimiz ve TMMOB İKK Sekreteri Dr. Erol ÖZKAN tarafından okunarak kamuoyu ile paylaşıldı. 

TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulunun 15 Ekim 2018 Pazartesi günü ve 21 Kasım 2018 Çarşambaı günü yapılan olağan toplantıları, TMMOB Kırklareli İKK Sekreterliğini yürüten ZMO İl Temsilcimizin başkanlığında gerçekleştirildi ve gündemdeki konular görüşüldü, yapılan değerlendirmeler sonucunda bazı kararlar alındı. 

TMMOB Genel Merkezinin yürüttüğü "Krize Karşı Kampanya" doğrultusunda, Kırklareli`nde de bir dizi faaliyet planlandı. Bu kapsamda TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu tarafından, "Krize Karşı, Emeğimize, Mesleğimize ve Haklarımıza Sahip Çıkıyoruz" konulu basın toplantısı yapılarak konuyla ilgili basın açıklaması kamuoyu ile paylaşıldı. Basın açıklamasına TMMOB`ye bağlı odaların temsilcileri ve bazı üyeleri ile bazı demokratik ktle örgütlerinin temsilcileri katıldı.

 

Okunma Sayısı: 56
Fotoğraf Galerisi