`TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 60. YAŞINDA` ETKİNLİĞİ

`TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 60. YAŞINDA` ETKİNLİĞİ
BURSA
29.09.2014

TMMOB ZMO Bursa Şubemizin 60. yıl etkinliği 27 Eylül 2014 tarihinde Şubemizin bulunduğu BAOB Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

 

TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 60. YAŞINDA

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Örgütlülüğünün ve kuruluşunun 60. yıldönümü nedeniyle 27 Eylül 2014 tarihinde Şubemizce 60.Yıl Etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte, mesleğimizin, örgütümüzün ve Şubemizin bugünlere gelmesine katkıda bulunan şubemizin saygıdeğer çınarlarını ve bizleri yalnız bırakmayan dinlemeye doyamadığımız "60. Yılda Tarımsal Eğitimin Dünü Bugünü ve Geleceği" konulu sunumuyla ZMO önceki dönem Genel Başkanlarımızdan ve Ankara Üniversitesi Rektörlerinden Prof. Dr. Cemal TALUĞ hocamıza, CHP Milletvekili Doç. Dr. Gökhan GÜNAYDIN`a, önceki dönem Şube Başkanımız ve Bursa Milletvekili İlhan DEMİRÖZ‘e, Bursa Milletvekili Sena KALELİ‘ye, TMMOB Bursa İKK Sekreteri ve TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Başkanı Remzi ÇINAR`a, BAOB Dönem Sözcüsü Necla YÖRÜKLܑye, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası önceki dönem Başkanı ve Genel Merkez. Yön. Kurulu Üyesi Ali ULUŞAHİN`e, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet KIRKA ve Başkan Yardımcısı Bahar MESTAN‘a, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası önceki dönem Başkanı Necati ŞAHİN‘e, Bursa Tabip Odası Başkanı Dr. Ertuğrul AYDIN ve Genel Sekreteri Dr. Ercan ERTÜRK‘e, Bursa Ziraat Odaları İKK Sekreteri ve Gemlik Ziraat Odası Başkanı Ali ÇELİK‘e, Uludağ Yaş Sebze ve Meyve İhracatçıları Birliği Başkanı Dr. Salih ÇALI‘ya ,DOĞADER Başkanı Murat DEMİR‘e, EKODER Başkanı Arca ATAY`a, Meslek Odalarımızın değerli üyelerine ve meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Ayrıca Bursa dışında olmaları nedeniyle etkinliğimize katılamayıp kutlama mesajı gönderen Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İsmail FİLYA, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Genel Merkez Yazman Üyesi Ercüment CERVATOĞLU ve TMMOB Makine Mühendisi Odası Bursa Şubesi Başkanı İbrahim MART ile çelenk gönderen tüm kurum ve kuruluşlara sonsuz teşekkürler.

Şube Başkanımız Doç Dr. Ertuğrul AKSOY‘un okuduğu "Ziraat Mühendisleri Odası 60. Yaşında" ortak basın açıklaması metniyle başlayan etkinlikte, TMMOB ZMO önceki Dönem Başkanı ve CHP Milletvekili Doç. Dr. Gökhan GÜNAYDIN, Bursa Akademik Odalar Birliği dönem sözcüsü Necla YÖRÜKLÜ ve TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Remzi ÇINAR`ın konuşmalarını takiben "Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Örgütlülüğü" ve "Ziraat Mühendisliğinde Örgütlenme ve Eğitim" panelleri gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimizin sonunda Şubemizin en yaşlı ve en kıdemli üyeleri ile doğum tarihi örgütümüzle aynı olan üyelerimize plaket; 60 yaşın üzerindeki tüm üyelerimize ise teşekkür belgeleri sunulmuştur.

Etkinliğimiz katılımcılarımızın katıldığı kapanış kokteyli ile sona erdi. 

Etkinliğimizin başarılı bir biçimde ve ZMO ailesine yakışır sıcaklıkta geçmesini sağlayan ve emek koyan tüm Panelistlerimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Konuklarımıza ve çalışanlarımıza en derin sevgi ve teşekkürlerimizi sunar, tüm meslektaşlarımıza, üyelerimize sağlık mutluluk içerisinde nice 60 yıllar dileriz.

 

Okunma Sayısı: 53
Fotoğraf Galerisi