TMMOB ZMO ÖĞRENCİ YAZ EĞİTİM KAMPI HAZIRLIKLARI

TMMOB ZMO ÖĞRENCİ YAZ EĞİTİM KAMPI HAZIRLIKLARI
İZMİR
24.07.2014

Bu yıl ilk kez düzenleyeceğimiz TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası öğrenci yaz eğitim kampı hazırlıklarımız devam ediyor.

 

 

Bu yıl 8-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Mordoğan`da ilk kez düzenleyeceğimiz Ziraat Mühendisleri Odası Öğrenci Yaz Eğitim Kampı hazırlıklarımız devam ediyor.

Eğitim kampımız yakın gelecekte meslektaşımız ve odamızın üyesi olacak olan Ziraat, Su Ürünleri, Balıkçılık Teknoloji Mühendisleri ve Tütün Teknoloji Mühendisliği Fakültelerinden mezun olacak Mühendis adayı öğrenci üyelerimizin Ziraat Mühendisleri Odası ve TMMOB örgütlülüğü mesleki dayanışma, mesleki, sosyal ve kültürel gelişim Mühendisin toplum ve yaşam içerisindeki yeri gibi konularda farkındalık yaratmak, bu değerlerin öneminin kavranmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenecektir.

Şube Başkanımız Ferdan ÇİFTÇİ ve Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Enver DURMUŞOĞLU 24 Temmuz Perşembe günü kampın yapılacağı yer olan Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Mordoğan Araştırma ve Üretim İstasyonu`nu ziyaret ettiler. Ziyarette kamp yerinde inceleme yaparak dönem sorumlusu Prof. Dr. Sait ENGİNDENİZ ve gelecek dönem sorumlusu Doç Dr. Nedim ÇETİNKAYA`dan kamp yeri hakkında bilgi aldılar, yapılacakları tespit ettiler. 

Okunma Sayısı: 1023
Fotoğraf Galerisi