TMO GENEL MÜDÜRÜ AHMET GÜLDAL'A ZİYARET

TMO GENEL MÜDÜRÜ AHMET GÜLDAL'A ZİYARET
MERKEZ
25.09.2018
 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü meslektaşımız Ahmet GÜLDAL’ı 24 Eylül 2018 Pazartesi günü, Genel Başkanımız Özden GÜNGÖR, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Prof.Dr. Cem ÖZKAN, Hamdi ARPA, Murat ASLAN, Dr. Züleyha KAHRAMAN, Prof.Dr. İlhami BAYRAMİN ve Caner AKSAKAL makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında GÜNGÖR, meslektaşlarımızın ve çiftçilerimizin sorunlarını dile getirdi. Önce ki dönem Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref FAKIBABA’nın “2017 yılı şubat ayında 10.551 personel istihdamı yapılacak” açıklamasına rağmen Bakanlığa personel alımının yapılmadığını hatırlatarak, tarımda ithalattan vazgeçilerek çiftçimizin üretime teşvik edilmesinin gerekliliğini ifade etti.

GÜLDAL ise, önceki Bakan Ahmet Eşref FAKIBABA döneminde personel istihdamı sözü verildiğini,  fakat Maliye Bakanlığı’ndan bu güne kadar olumlu bir yanıt gelmediğini, kurum olarak gerekli çalışmaları yaparak bu sene kasım ayında TMO’ya personel alınması için gerekli başvuruları yapacaklarını belirterek, üreticilerimize yönelik olarak “Üreticimizin lehine olan her şeyin peşinden koşup, aleyhine olan bir durumda ise  önceden tespit ederek engel olmaya çalışacağız” dedi.

 

Okunma Sayısı: 875
Fotoğraf Galerisi