TOPRAK ANALİZ LABORATUVARLARI TOPLANTISI

TOPRAK ANALİZ LABORATUVARLARI TOPLANTISI
KONYA
21.04.2014

Toprak Analiz Laboratuarı sahipleri ve laboratuarlarda çalışan meslektaşlarımızla beraber Konya Şubemizde toplantı yaptık.

 

Konya Şube Binamızda gerçekleştirdiğimiz Toprak Analiz Laboratuarı konulu toplantımıza laboratuar sahipleri ile laboratuarlarda çalışan meslektaşlarımızın ilgisi yoğun oldu.

ZMO Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ ile S.Ü. Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. H. Hüseyin ÖZAYTEKİN öncülüğünde gerçekleşen toplantıda; toprak analizlerinden doğru sonuçları elde edebilmek amacıyla toprak örneğinin nereden hangi derinliklerden alınmasından başlayarak laboratuara götürüm aşaması ile birlikte çıkan sonuçların toprağın kalitesi ve ürün verimliliğini arttırması bakımından bütün değerlendirme aşamaları karşılıklı soru cevap olarak gerçekleştirildi.

ZMO Konya Şube Binası Özkan TAŞPINAR Eğitim Salonunda gerçekleştirdiğimiz toplantı, meslektaşlarımızın toprak analizlerini yorumlarken gübreleme ihtiyaçlarının doğru belirlenmesi amacıyla meslek içi eğitimler ile toplantıların belirli aralıklarla tekrarlanması talebinde bulunmaları ile sona erdi.

Okunma Sayısı: 189
Fotoğraf Galerisi