TOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

TOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER
KONYA
22.03.2012

Konya Şube olarak S.Ü. Ziraat Fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz ilk seminere, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğrencileri katıldı.

 

ZMO Konya Şubesi olarak 20 Mart 2012 Salı günü, S.Ü. Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz seminerde, Başkanımız Özkan TAŞPINAR, ODAmız üyeleri Eforganik Tarım Ltd. Şti sahibi Ziraat Mühendisi Metin GÜNEŞ ve Akko Tarımsal Analiz Laboratuarı sahibi Ziraat Mühendisi Niyazi AKÇALIK; geleceğin Ziraat Mühendisleri olarak iyi bir kariyer yapmak ve iş hayatında istedikleri hedeflere ulaşabilmeleri için bugünden başlayarak ne tür hazırlıklar yapmaları konusunda yönlendirici bilgiler verdiler.

Seminerde öğrencilere, Ziraat Mühendislerinin Görev ve Yetkilerine İlişkin Tüzük hakkında da bilgiler veren Başkanımız Özkan TAŞPINAR "Özellikle tarım sektöründe hangi alanda çalışmak istiyorsanız bu doğrultuda   kendinizi geliştirmenizi ve bu amaçla okuldan kalan zamanlarınızı hatta yaz tatillerinizi  tarım sektöründe kariyer yapmak istediğiniz alanı kapsayan yerlerde çalışarak değerlendirmenizi öneririm" dedi. 

Okunma Sayısı: 978
Fotoğraf Galerisi