TRAKYA KENT KONSEYLERİ BİRLİĞİ 9. OLAĞAN GENEL KURULU

TRAKYA KENT KONSEYLERİ BİRLİĞİ 9. OLAĞAN GENEL KURULU
ÇANAKKALE
05.11.2012

Trakya Kent Konseyleri Birliğinin Çatalca`da yapılan 9. Olağan Genel Kurulu`na Kırklareli Kent Konseyini temsilen katıldık.

 

Trakya Kent Konseyleri Birliğinin 3 Kasım 2012 Cumartesi günü Çatalca‘da yapılan 9. Olağan Genel Kuruluna Kırklareli Kent Konseyini temsilen bazı yürütme kurulu üyeleri ile birlikte Kırklareli İl Temsilcimiz ve Kırklareli Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Erol ÖZKAN katıldı. Aynı toplantıya Tekirdağ Şube Başkanımız Dr. Cemal POLAT da Tekirdağ Kent konseyini temsilen bazı yürütme kurulu üyeleri ile birlikte katıldı. Genel kurulda projeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı, görüşler alındı ve bazı kararlar alındı. Ayrıca İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derya MAKTAV tarafından Dünyanın en uzun su yolu olan tarihi Trakya (Kırklareli-Vize-İstanbul) su yolu hakkında bir sunum gerçekleştirildi. 

İl Temsilcimiz Dr. Erol ÖZKAN 5 Kasım 2012 Pazartesi günü de TMMOB Kırklareli İKK ve odamız adına, Atatürkçü Düşünce Derneği Kırklareli Şubesinde, Demokratik Kitle Örgütleri ve Sivil Toplum Örgütlerinin katılımı ile gerçekleştirilen ve 10 Kasım Atatürk‘ü anma etkinliklerinin görüşüldüğü toplantıya katılmıştır.  

Okunma Sayısı: 351
Fotoğraf Galerisi