TRAKYA PLATFORMU GENEL KURULU YAPILDI

TRAKYA PLATFORMU GENEL KURULU YAPILDI
ÇANAKKALE
23.03.2015

Trakya Çevre ve Kent Platformunun Edirne`de yapılan Genel Kuruluna katıldık.

 

Trakya Çevre ve Kent Platformu‘nun 2. Olağan Genel Kurulu 21 Mart 2015 cumartesi günü Edirne‘de TMMOB Makina Mühendisleri Odası Şubesi konferans salonunda yapıldı.

Genel kurula Kırklareli delegasyonundan üçü TMMOB ve odaları adına olmak üzere, meslek odaları, sendikalar ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarını temsilen yaklaşık 15 kişi katıldı ve TMMOB Kırklareli İKK adına katılan Gıda Mühendisi Ozan BALCI divanda görev aldı. Geçen dönem sekreteryasını yürüten TMMOB Edirne İKK Sekreteri Nihat ÇOLAK‘ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, geride kalan iki yıllık sürecin değerlendirildiği gündem maddesi üzerindeki görüşmelerde çeşitli örgüt temsilcileri yörelerinde yürüttükleri çevre mücadelesini örnekler vererek açıkladılar. Bilim kurulu üyesi öğretim üyeleri tamamlanan dönemdeki bilimsel çalışmalar hakkında, hukuk kurulu üyesi avukatlar ise verilen hukuk mücadeleleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular. 

Yürütme kurulunun belirlendiği gündem maddesinde, aralarında Kırklareli İl Temsilcimiz Dr. Erol ÖZKAN‘ın da bulunduğu ve Kırklareli delegasyonunda yer alan dört kişi önümüzdeki dönem için Trakya Platformu yürütme kuruluna seçildiler.

ZMO Tekirdağ Şube Başkanı Dr. Cemal POLAT genel kurulda divan başkanlığı görevini üstlendi ve önümüzdeki dönem için yürütme kurulu üyeliğine seçildi.   

Okunma Sayısı: 38
Fotoğraf Galerisi