TÜRKİYE‘DE HAYVANCILIK POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ PANELİ
Türkiye'de Hayvancılık Potansiyelinin Değerlendirilmesi: Yerli Gen Kaynaklarının Korunması ve Kırmızı Et Üretimi konulu panel Şubemiz toplantı salonunda 6 Kasım 2010 Cumartesi günü saat 14.00’da yapıldı.
Panelde Ülkemizde hayvancılığın mevcut durumu, sorunları, kırmızı et üretimi, et ve süt ithalatı ile hayvancılığın geleceği konuları Ç.Ü.Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Nazan KOLUMAN DARCAN ve Doç. Dr. Serap GÖNCÜ KARAKÖK tarafından anlatıldı. Ayrıca ülkemiz gen kaynaklarına önem verilmesi, destekleme ve ithalat politikalarının iyi belirlenmesi gerektiği vurgulanmıştır.
Okunma Sayısı: 1653
Fotoğraf Galerisi