TÜTÜN VE ALKOL DAİRESİ BAŞKANI AHMET KAVAK`A ZİYARET

TÜTÜN VE ALKOL DAİRESİ BAŞKANI AHMET KAVAK`A ZİYARET
MERKEZ
21.09.2018
 

21 Eylül 2018 Cuma günü, Tarım ve Orman Bakanlığı Tütün ve Alkol Dairesi Başkanı meslektaşımız Ahmet KAVAK’ı, Yönetim Kurulu Başkanımız Özden GÜNGÖR ve Yönetim Kurulu Üyemiz Hamdi ARPA makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Ahmet KAVAK, Kuruma yüklenen kamu sosyal sorumluluğu çerçevesinde; piyasa faaliyetlerinin salt kâr odaklı işlemesine neden olan unsurlar ile alkol ve tütün tüketimini teşvik eden unsurları önleyerek, alkol ve tütün kullanımının neden olduğu yıkıcı sağlık, sosyal, çevresel ve ekonomik zararları azaltmak için ülke çapında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yönetim Kurulumuz ise; Tütün Teknolojisi Mühendisliği bölümü mezunlarının sayıca kurumda daha fazla çalışmasının, teşkilatları daha aktif hale getirerek, önemli katkılar sağlayabileceği belirtti.

Ayrıca Tütün ve Alkol Dairesi Başkanlığı görevine bir Ziraat Mühendisinin, Piyasa Düzenleme ve Kontrol Daire Başkanlığı görevine bir Tütün Teknolojisi Mühendisinin atanmasından duyduğumuz memnuniyet ifade edilirken, bir psikoloğun Tütün ve Tütün Mamulleri Daire Başkanlığı görevine atanmasını olumsuz karşıladığımız ifade edildi.

 

Okunma Sayısı: 1228
Fotoğraf Galerisi