UHK 4. GENEL KURULU YAPILDI

UHK 4. GENEL KURULU YAPILDI
KONYA
21.05.2014

UHK' nin 4.Olağan Genel Kurulun da yapılan seçimler sonucunda TMMOB ZMO adına 44.Dönem Onur Kurulu Üyemiz Özkan TAŞPINAR Yönetim Kurulu Sayman Üyeliğine seçildi.

 

Tarım Kanunu`nda belirlenen ulusal tarım politikaları çerçevesinde çalışma yapmak üzere kurulan Ulusal Hububat Konseyi‘nin (UHK) 4. Genel Kurulu yapıldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Daire Başkanı Mehmet SIĞIRCI‘nın gözlemciliğinde Konya Ticaret Borsası Konferans Salonu‘nda gerçekleştirilen Genel Kurulun Divan Başkanlığı‘nı Ali Sürücü, Katip Üyeliklerini ise Selçuk ÖCAL ve Prof. Dr. Süleyman SOYLU yaptı.

Genel Kurul, UHK Kurucu Başkanı Mustafa ÇEVİK‘in sektör piyasalarını değerlendirmesiyle birlikte yaptığı veda konuşmasından sonra, seçimlerde Ticaret, Üretici, Sanayici, Araştırma-Danışma ve Üretici-Tüccar-Sanayici birimlerinden oluşan UHK‘nin Yeni Yönetimi Kurulu, Meclisi, Araştırma-Danışma Kurulları ile Denetim Kurulu Üyeleri belirlendi.

Kayıtlı 124 üyenin 115‘inin katılımıyla yapılan Kongre sonucunda, oybirliği ile seçilen UHK‘nin Yeni Yönetimi Kurulu şu isimlerden oluştu;

Başkan                                  Mustafa YILMAZKART,

Başkan Yardımcısı                  Yaşar SERPİ,

Sayman Üye                     Özkan TAŞPINAR (TMMOB ZMO adına) (ZMO‘nun 44.Dönem Onur Kurulu Üyesi - ZMO Konya Şube 8. ve 9. Dönem Başkanı)

Üye                                      Mehmet TABUR,

Üye                                      Sebahattin YUMUŞAK,

Üye                                      Prof. Dr. Bayram SADE,

Üye                                      Hasan GÜMÜŞ,

Üye                                      M. Namık KÖKLÜSOY

Üye                                      Murad BERTAN.

UHK 4. Genel Kurulu‘nun ardından Mustafa YILMAZKART Başkanlığındaki yeni yönetim ilk olağan aylık görüşmesini gerçekleştirerek, görev dağılımı yaptı ve sektörle ilgili görüş ve düşünceler konuşuldu.

Okunma Sayısı: 212
Fotoğraf Galerisi