ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ`NDE ZMO VE ZMO GENÇ TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ`NDE ZMO VE ZMO GENÇ TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK
BURSA
10.11.2012

Etkinliğimize Şube Başkanımız, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Ziraat Fakültesi Dekanı ve öğretim görevlileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

 

 

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odamızı ve öğrenci üyelerimizden oluşan ZMO Genç temsilciliğini tanıtmak amacıyla 8 Kasım 2012 günü Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ali KARABULUT Anfisi‘nde tanışma toplantısı düzenledik.

Tanıtım toplantısında; öğrencilere Ziraat Mühendisliği, Ziraat Mühendisleri Odası ve Ziraat Mühendisleri Odası Öğrenci Temsilciliği hakkında bilgiler verildi.  Öğrenci üye olmak konusunda önerilerde bulunuldu ve öğrencilerin soruları yanıtlandı. Toplantı sonrası fakülte kantininde yemek ikramı yapıldı.

Toplantıda Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY bir tanıtım sunumu gerçekleştirdi. Toplantıya Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail FİLYA, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hatice GÜLEN, Şube II. Başkanımız Orhan SARIBAL, Şube Saymanımız Dr. Fevzi ÇAKMAK, Şube Yönetim Kurulu üyemiz Doç. Dr. Erkan YASLIOĞLU, birçok fakülte öğretim görevlisi ile 150 kadar öğrenci katıldı.

Okunma Sayısı: 1032
Fotoğraf Galerisi