"ULUSAL KOP BÖLGESEL KALKINMA SEMPOZYUMU"

"ULUSAL KOP BÖLGESEL KALKINMA SEMPOZYUMU"
KONYA
15.11.2013

14 Kasım 2013 Perşembe günü gerçekleştirilen açılışla başlayan "Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu"na ZMO Konya Şube Başkanımız Özkan TAŞPINAR ve II. Başkanımız Celil ÇALIŞ katıldı.

 

14-16 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenlenen "Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu" KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) ile KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştiriliyor.

Vatandaşların ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Dedeman Otel‘de gerçekleştirilen Sempozyum açılışına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Mehmet Mehdi EKER ile Kalkınma Bakanı Sayın Dr. Cevdet YILMAZ ‘ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Durmuş YILMAZ, Bakan Yardımcıları, Müsteşarlar, Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray Valileri, Milletvekilleri, UNİKOP Kurucu Başkanı Sayın Prof. Dr. Hakkı GÖKBEL, KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği Rektörleri, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet BABAOĞLU, Rektör Yardımcıları, İl ve İlçe Belediye Başkanları, Oda Başkanları, Öğretim Üyeleri ve Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubemizden de Başkanımız Özkan TAŞPINAR ile II. Başkanımız Celil ÇALIŞ katıldı.  

Okunma Sayısı: 295
Fotoğraf Galerisi