ÜRETİMDEN TÜKETİME KOOPERATİFÇİLİK PANELİ

ÜRETİMDEN TÜKETİME KOOPERATİFÇİLİK PANELİ
MERKEZ
11.04.2012

ODA Başkanımız Dr. Turhan TUNCER, Çorum İl Temsilciliğimizin Hitit Üniversitesi ile birlikte düzenlediği panele katılarak bir konuşma yaptı.

 

 

Çorum İl Temsilciliğimizin hizmet bürosunun açılışı kapsamında Hitit Üniversitesi birlikte düzenlediği "Üretimden Tüketime Kooperatifçilik Paneli", 10 Nisan 2012 Salı günü gerçekleştirildi.

Panelin açılışında, İl Temsilcimiz Yusuf ŞAHİNBAŞ, ODA Başkanımız Dr. Turhan TUNCER, İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Gülen Elmas ARSLAN ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN birer konuşma yaptılar.

Hacettepe Üniversitesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Ahmet ŞAHİNÖZ`ün yönettiği panelde, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Mevhibe ALBAYRAK ve Prof. Dr. Erdoğan GÜNEŞ, Fiskobirlik Genel Müdür Vekili Tuncer KASAPOĞLU ve Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan ÇAKAR konuşmacı olarak yer aldı.

Panele, Çorum Vali Yardımcısı Hacı Osman EBİLOĞLU, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet SAYLAN, çiftçi birlikleri başkanları ve kuruluş temsilcileri de katılım sağladı.

 

 

Okunma Sayısı: 689
Fotoğraf Galerisi