ÜZÜM’DEN ŞARAP’A…

ÜZÜM’DEN  ŞARAP’A…
ADANA
09.04.2015

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası`nda yapılan etkinlikte bağcılık ve şarap konusu işlendi.

 

Bağcılık ve sorunları, şarabın tarihçesi, degüstasyon, şarabın sağlık açısından yararları, şarap içme kültürü, şarap yapımı  anlamında  "Şaraba Dair Merak Edilen  Her Konu"da sunum yapan Mustafa Altıokka, "Ülkemiz bağ üretim alanı  itibariyle dünyada 4. sırada, üzüm üretimi itibariyle 5. sırada olmasına rağmen şarap üretiminde dünya sonuncusudur" dedi.

Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlik son derece ilgi çekti.

 

 

Okunma Sayısı: 156
Fotoğraf Galerisi