"VETERİNER HALK SAĞLIĞI VE ZOONOZ HASTALIKLARI PROJESİ" AÇILIŞ TOPLANTISI

"VETERİNER HALK SAĞLIĞI VE ZOONOZ HASTALIKLARI PROJESİ" AÇILIŞ TOPLANTISI
KONYA
13.03.2014

"Veteriner Halk Sağlığı ve Zoonoz Hastalıklar Projesi"nin açılış toplantısına Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ katıldı.

 

Konya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Konya Veteriner Kontrol Enstitüsü tarafından, halk ve hayvan sağlığını korumaya yönelik ilköğretim öğrencilerini bilinçlendirmeyi hedefleyen, "Veteriner Halk Sağlığı ve Zoonoz Hastalıklar Projesi"nin açılış toplantısı yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Bilim ve Sanat Merkezi‘nde düzenlenen toplantıya Konya Valisi Muammer EROL, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir AKYÜREK, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet GÜNER, Konya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyfettin BAYDAR, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ali ÖZER, Konya Veteriner Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdürü Emine ÇİFTÇİ, ZMO Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ ile davetliler ve öğrenciler katıldı.

Veteriner Halk Sağlığı ve Zoonoz Hastalıklar Projesi kapsamında Konya merkezdeki 13 okulda 2 bin 200 öğrenciye ulaşılarak hayvandan insana geçen hastalıkların bulaşma ve bunlardan korunma yolları ile ilgili bilinçlendirme çalışmaları yapılacak.

Okunma Sayısı: 239
Fotoğraf Galerisi