VİZE EĞİTİMİ: “KIRSAL SOSYOLOJİ” (OSMANİYE)

MERKEZ
04.10.2012
 

TARIMSAL YAYIM ve DANIŞMANLIK SERTİFİKASINA SAHİP OLANLARIN DİKKATİNE

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Düzenlenmesine dair Yönetmeliğin 16. Madde 1. fıkrası gereğince "danışmanlık veya yayım sertifikasına sahip olan kişiler sertifikalarını 3 yılda bir vize ettirmek zorundadır. Vize başvurusu yapan kişinin bu süre içerisinde tarımsal konularda en az iki eğitime katıldığını belgelemesi gerekir denmektedir."

Kamuda çalışan ve yayımcı sertifikasına sahip olan personel ile kamu dışında danışmanlık belgesine sahip olan kişilerin, sertifikalarını vize ettirebilmeleri için katılmaları gerekli olan eğitimler konusunda zorluklar yaşanmakta olması nedeniyle, Odamız ile Osmaniye İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği neticesinde, Osmaniye İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Anadolu Toplantı Salonunda 11 Ekim 2012 Perşembe günü 09:00-16:00 saatleri arasında, "Kırsal Sosyoloji" konulu bir (1) gün süreli hizmet içi eğitim verilecektir.

Söz konusu eğitimlere katılmak isteyenlerin eğitim gününe kadar Ziraat Mühendisleri Odası Osmaniye İl Temsilciliğine başvurmaları gerekmektedir.

Not: Eğitime arzu eden tüm Ziraat/Veteriner Sağlık Teknisyeni, Ziraat/Veteriner Sağlık Teknikeri, Veteriner Hekimleri ve Ziraat Mühendisleri katılabilecektir.

 

Müracaat:

Ziraat Mühendisleri Odası Osmaniye İl Temsilciliği

İl Temsilcisi: Özkan BAYRAK…..0-505-2925081

 

 

Okunma Sayısı: 862