YEDİĞİMİZ BAL NE KADAR SAĞLIKLI?
Barış Manço Kültür Merkezi`nde 9 Nisan 2013 tarihinde "Yediğimiz Bal Ne Kadar Sağlıklı?" konferansı düzenledik.
Yönetim Kurulu Yedek Üyelerimiz, arıcılık uzmanı, Nuray IŞIK ve Veli KARADENİZ tarafından verilen konferansta; dünya arıcılığı ve bal üretiminde ülkemizin yeri ve önemi, arıcılıkta bilinçsiz kimyasal kullanımı ve balmumunda görülen kalıntı sorunu, bal ve diğer arı ürünlerinin Apiterapideki yeri ve önemi, insanoğlunun doğa üzerindeki baskısının arıcılık ve bal üretimi üzerine olumsuz etkileri, piyasadaki bal sahtecilikleri ve tüketici davranışları konularında detaylı açıklamalarda bulunuldu. Meslektaşlarımızın ve konukların ilgiyle izlediği konferansta ayrıca "İstanbulun Saklı Kovanları" belgesel filmi gösterimi yapıldı.
Okunma Sayısı: 525
Fotoğraf Galerisi