YENİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN TARIMA VE KIRSAL ALANA ETKİLERİ ÖDEMİŞ KONFERANSI

YENİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN TARIMA VE KIRSAL ALANA ETKİLERİ ÖDEMİŞ KONFERANSI
İZMİR
23.03.2013

Yeni Büyükşehir Yasasının tarım ve Kırsal Alana etkilerini Ödemiş'te tartıştık.

 

 

Yeni Büyükşehir Yasasının Tarım ve Kırsal Alana etkilerini Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Bülent GÜLÇUBUK tarafından verilen konferansla Küçükmenderes Havzasında Ödemiş İlçemizde tartıştık.

Ödemiş  Belediyesi Yeni Şehir Salonu`nda yapılan Konferans Şube Başkanımız Ferdan ÇİFTÇİ`nin konuşması ile başladı. Toplantıya Bademli Kooperatif Başkanı Selçuk BİLGİ, Birgi Belediye Başkanı Cumhur ŞENER, İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarım Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ziya ÇAVDAR, Yeşil Alan Bakım Şube Müdürü Tevfik BETTEMİR, Ödemiş Kent Konseyi Genel Sekreteri İrfan GÜNDÜZ, Şube II. Başkanımız Ahmet TOMAR, Yönetim Kurulu Yazman Üyemiz Kurtuluş BİNGÖL, Yedek Üyelerimiz Hatice ZEYBEK,  Ekim ÖZAL, muhtarlar, çiftçiler, meslektaşlarımız ve Ödemiş halkı katıldı.

Şube Başkanımız yeni yasanın köklü değişiklikler getirdiğini, 79 köy ve 5 beldesi ile Ödemiş‘in bu yasadan en çok etkilenecek yerleşimlerin başında geldiğini ve Küçükmenderes Havzasının önemi nedeniyle konferansı burada yaptığımızı söyledi. 

 

 

Okunma Sayısı: 557
Fotoğraf Galerisi