YEŞİL YURT GAZETESİ: "ÇEVRE İÇİN DUYARLI OLMAYA VE HALKIMIZI BİLİNÇLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"- 3 NİSAN 2023

YEŞİL YURT GAZETESİ: "ÇEVRE İÇİN DUYARLI OLMAYA VE HALKIMIZI BİLİNÇLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"- 3 NİSAN 2023
MERKEZ
04.04.2023
 

 

 

Kaynarca’da belediye organizasyonunda Dünya Su Günü, Ormancılık Günü ve Dünya Meteoroloji günü dolayısıyla “İklim Değişikliği; Su, Tarım, Orman” paneli gerçekleştirildi. Kaynarca Belediyesi Atatürk Konferans Salonunda düzenlenen panel TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Baki Remzi Suiçmez’in başkanlığında yapıldı.

Kaynarca Belediyesi tarafından Dünya Su Günü, Ormancılık Günü ve Dünya Meteoroloji günü etkinlikleri kapsamında “İklim Değişikliği; Su, Tarım, Orman” paneli düzenlendi.

Etkinlik hakkında konuşan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker; “Kaynarcamız çok önemli bir panele ev sahipliği yaptı. Belediyemiz Atatürk Konferans salonunda Dünya Su Günü, Ormancılık Günü ve Dünya Meteoroloji günü dolayısıyla İklim Değişikliği; Su, Tarım, Orman paneli düzenlendi.

Oturum Başkanlığını TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Sayın Baki Remzi Suiçmez’in yaptığı panele konuşmacı olarak A.Ü Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölüm Öğr. Üyesi Prof. Dr. Sayın İlkay Dellal, İ. Ü. Cerrahpaşa Orman Fakültesi Toprak ve İklim Ekoloji ABD Öğr. Üyesi Prof. Dr. Sayın Doğanay Tolunay, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Sayın Murat Kapıkıran konuşmacı olarak katıldılar” dedi.

“Su, Toprak, Doğa, Çevre için duyarlı olmaya ve Halkımızı bilinçlendirmeye devam edeceğiz”

Panele katılan herkese teşekkür eden Başkan Türker, doğayı korumaya devam edeceklerini belirterek ifadelerini kullandı; “Panelimizi birlikte düzenlediğimiz Kırklareli TMMOB Ziraat Mühendisleri Kırklareli İl Temsilciliğine, TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kuruluna, DOKU Doğa ve Kültür Derneğine Sayın Dr. Erol Özkan Beye, Sayın Göksal Çidem Beye, KÖY KOOP Kurucu Genel Başkanı Sayın Erdoğan Kantürer Beye, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Aydın Karakoç Beye, Pınarhisar İlçe Kadın Kolu Başkanımız Sayın Nermin Çapkur Hanıma, Milletvekili Aday Adaylarımızdan Sayın Yasemin Açık Ertaş Hanıma, Tayfun Okan Çobancık Beye, Kaynarca Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Sayın Emre Nurdan Beye, Değerli Basın Mensuplarına, Edirne, Çorlu, Kırklareli ve Lüleburgaz’dan gelen misafirlerimize, Kaynarcamın çok değerli halkına, değerli meclis üyelerimize ve sayın muhtarlarımıza, belediyemizin emekçi personeline çok teşekkür ediyorum. Su, Toprak, Doğa, Çevre için duyarlı olmaya ve Halkımızı bilinçlendirmeye devam edeceğiz.”

 

Haber kaynağına ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ. 

Okunma Sayısı: 117
Fotoğraf Galerisi