YÖK EĞİTİM KOMİSYONU ZİRAAT FAKÜLTELERİ ÇALIŞMA GRUBU`NUN ZİYARETİ

YÖK EĞİTİM KOMİSYONU ZİRAAT FAKÜLTELERİ ÇALIŞMA GRUBU`NUN ZİYARETİ
MERKEZ
30.06.2011

Başkanımız Dr. Turhan TUNCER ve II. Başkanımız Doç. Dr. Melahat AVCI BİRSİN, Grup üyelerine ODA`mız görüşlerini aktardılar.

 

 

YÖK Eğitim Komisyonu Ziraat Fakülteleri Çalışma Grubu, 30 Haziran 2011 Perşembe günü ODA`mızı ziyaret ederek, Başkanımız Dr. Turhan TUNCER ve II. Başkanımız Doç. Dr. Melahat AVCI BİRSİN ile bir görüşme yaptı.

Konuk heyette Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Uygun AKSOY (Ege Üniv. Z.F. Bahçe Bit. Böl) ve grup üyeleri Prof. Dr. A. Vahap KATKAT (Uludağ Üniv. Toprak Böl.), Prof. Dr. Nebahat SARI (Çukurova Üniv. Bahçe Bit. Böl. ve Şırnak Üniversitesi Rektör Yrd.), Prof. Dr. Burhan ÖZKAN (Akdeniz Üniv. ZF Tarım Ekonomisi Böl.), Prof. Dr. Sevilay TOPÇU (Çukurova Üniv. Tarımsal Yapılar ve Sulama Böl.) ve Doç. Dr. Selçuk ARSLAN (Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniv. ZF Biyosistem Müh.Böl.) yer aldı.

Çalışma Grubu, ziraat fakültelerinde, ilgili sektörlerde etkin biçimde görev alabilecek donanıma sahip, çağdaş mezunlar verecek eğitim altyapısının geliştirilmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

 

Okunma Sayısı: 503
Fotoğraf Galerisi