ZİRAAT FAKÜLTESİ I. SINIF ÖĞRENCİLERİNE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

ZİRAAT FAKÜLTESİ I. SINIF ÖĞRENCİLERİNE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
KONYA
22.05.2013

Ziraat Fakültesi I. Sınıf öğrencilerine yönelik "Mesleği tanımak ve mezun olduktan sonra kamu ve özel sektörde karşılaşacakları fırsatlar" konulu bilgilendirme toplantısı düzenledik.

 

Konya Şubemiz, Ziraat Fakültesi I. Sınıf öğrencilerine yönelik "Mesleği tanımak ve mezun olduktan sonra kamu ve özel sektörde karşılaşacakları fırsatlar" konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak Konya Şube Başkanımız Özkan TAŞPINAR, Sayman Üyemiz Sevim YÖNET ile ODA Üyelerimiz Emekli Ziraat Yüksek Mühendisi Mevlüt BÜYÜKESEN, Biotek Tohumculuktan Yunus YUMUŞAK ve Sectör Tarımdan Fuat KUNDURACI katıldılar.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği bilgilendirme toplantısı Başkanımız Özkan TAŞPINAR Ziraat Mühendisleri Odası ve  Ziraat Mühendislerinin Görev ve Yetkilerine İlişkin Tüzük hakkında bilgiler vermesi ile başladı. Konya Şube Başkanımız ve konusunda uzman başarılı Ziraat Mühendisi konuşmacılar mesleki deneyimlerini ve meslekte iyi bir kariyer için önerilerini öğrencilerle paylaştılar.

Okunma Sayısı: 388
Fotoğraf Galerisi