ZMO GENÇ ETKİNLİĞİ

ZMO GENÇ ETKİNLİĞİ
KONYA
13.11.2014

ZMO Konya Şubemiz, Öğrenci Kolumuzla beraber yaptığı etkinlikte S.Ü. Ziraat Fakültesi Öğrencileri ile bir araya geldi.

 

ZMO Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Öğrenci Kolu Yönetim Kurulu Üyelerimizin gerçekleştirdikleri öğle yemeği etkinliğinde Ziraat Fakültesi öğrencilerini  bir araya getirdiler. Etkinliğe Konya Şubemizden Başkanımız Celil ÇALIŞ, II. Başkanımız Prof. Dr. Süleyman SOYLU ile Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Fuat HAMURCU katıldı.

Gelecekte Ziraat Mühendisleri Odası yönetiminde görev alacak gençlere ODA`yı tanıtmayı ve fakülteler arasında Genç ZMO ilişkilerinin oluşturulmasını sağlamayı amaçladıklarını kaydeden ZMO Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ, ‘Değerli arkadaşlar bizler insanları giydiren, doyuran bir meslek grubuyuz. Bunu gerçekleştirebilmemiz, mesleğimizi yapabilmemiz için tarım sektörünün var olması lazımdır. Tarım sektörü de sizler sayesinde ileriye gidecektir. Mesleğinizi sevin ve dünyayı, gelişmeleri takip edin. İyi bir Ziraat Mühendisine her zaman iş var. Okulda öğrendiğiniz teorik bilgileri, sahada da uygulayarak kendinizi geliştirin. Oda olarak biz her zaman sizlerin yanındayız. Her türlü desteği veriyoruz., vermeye de devam edeceğiz" diyerek mühendis adaylarına aranılan, iyi bir Ziraat Mühendisi olmaları için çok çalışmalarını tavsiye etti.

Etkinlikte Konya Şube II. Başkanımız Prof. Dr. Süleyman SOYLU, Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Fuat HAMURCU ve Konya Ticaret Borsası Özel Kalem Müdürü İsmail ÖZKAN da öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktararak, ülkemiz tarımının gelişmesinde büyük rol alacak öğrencilerin bu bilinç ve sorumluluk duygularıyla yetişmelerinin önemini vurguladılar.

Okunma Sayısı: 109
Fotoğraf Galerisi