ZMO KIRKLARELİ İL TEMSİLCİLİĞİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

ZMO KIRKLARELİ İL TEMSİLCİLİĞİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
ÇANAKKALE
06.01.2014

İl Temsilciliğimizin yeni seçilen yönetim kurulu görev dağılımını belirledi ve yeni dönem ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

 

Ziraat Mühendisleri Odası Kırklareli İl Temsilciliğinde yeni göreve gelen Temsilcilik Yönetim Kurulu, 04 Ocak 2014 Cumartesi günü toplanarak görev dağılımını yaptı. ZMO Ana Yönetmeliği gereği, Genel Kurul Divan Başkanı Ahmet YAĞMUR ve Başkan Yardımcısı Ünal KIKILI‘nın yönetiminde toplanan asıl yönetim kurulunda yapılan oylama sonucunda, Dr. Erol ÖZKAN İl Temsilciliğine, Selçuk TANTA Temsilci Yardımcılığına, Ulaş AY yazmanlığa, Buse İpek DOĞAN saymanlığa getirildi, Özgen YILMAZ ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaktır. Görev dağılımının yapıldığı toplantıda Yönetim Kurulu yedek üyeleri Arzu BELLİ ve Özkan AYDIN ile üst kurul delegeliğine seçilen Serdem SAYGIN da bulunarak görüş ve düşüncelerini paylaştılar.

Temsilciliğimizin yeni yönetim kurulu aynı gün, katılan diğer yedek ve delege üyelerle birlikte yeni çalışma döneminin ilk Yönetim Kurulu Toplantısını da yaptı. Toplantıda, kısa bir zaman kalması nedeniyle öncelikli olarak "2014 Tarım Haftası"nda yapılacak Atatürk anıtına çelenk konması, basın kuruluşları ve üyeler ile genişletilmiş basın toplantısı, "Yenilenebilir Enerji Kaynakları" konulu konferans vb. gibi etkinliklerle ilgili kararlar alınarak, ivedilikle hazırlık çalışmalarına başlanması istendi. 

Okunma Sayısı: 344
Fotoğraf Galerisi