ZMO VIII. ÖĞRENCİ KURULTAYI`NA KATILDIK

ZMO VIII. ÖĞRENCİ KURULTAYI`NA KATILDIK
KONYA
05.12.2012

Kurultay da öğrenci temsilcilerimiz “Kuraklık, Tarım ve Açlık Sorunu” konusunu “Açlık Yok, Zenginleri Doyuramamak Var” başlıklı afişi altında işlediler.

 

1-2 Aralık 2012 tarihlerinde Ankara‘ da Ziraat Mühendisleri Odası‘nın düzenlediği VIII. Öğrenci Kurultayı‘ na; Konya Şubemizden Yazman Üyemiz Ekrem HUĞLU‘nun danışmanlığında Öğrenci Temsilcilerimizden Hasan Şükrü ÇINAR, Uğur AĞDAĞ, Berra PERSANA ve Yedek Yönetim Kurulu Üyemiz Burak ASLANSOY katıldılar.

Yurt genelindeki üniversitelere bağlı 35 Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Fakültesi ve Tütün Eksperliği Yüksek Okulu`ndan 100`e yakın öğrenci ve öğretim üyesinin katıldığı Kurultay Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi`nde gerçekleştirildi.

VIII. Öğrenci Kurultayı‘nda "Açlık ve Tarım, Kırsal Kalkınma, Hayvansal ve Bitkisel Üretim, Toprak Koruma, Su Ürünleri ve Balıkçılık" konuları işlendi.

"Kuraklık, Tarım ve Açlık Sorunu" konusu ile Kurultaya katılan Konya Şubesi Öğrenci Temsilcilerimiz "Açlık Yok, Zenginleri Doyuramamak Var" başlıklı afişi ile büyük beğeni topladı.

Kurultay,  program kapsamında 2 Aralık 2012 Pazar günü öğrencilerle birlikte Anıtkabir ziyareti ile sona erdi. 

Okunma Sayısı: 659
Fotoğraf Galerisi